Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού

Πλεονεκτήματα του Botox

Πλεονεκτήματα του Botox

Botox ή αλλιώς… η πιο δημοφιλής επέμβαση αισθητικής βελτίωσης. Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, αλλά σε δύο γραμμές, θα μπορούσαμε να πούμε πως το Botox είναι ο απλούστερος και πιο προσιτός τρόπος αντιμετώπισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών από το πρόσωπό σας και όχι μόνο.

Το Botox βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και παρέχει μια πιο νεανική εμφάνιση. Ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων το επιλέγει ως μέσο για την καθυστέρηση της διαδικασίας γήρανσης, ακόμη και αν δεν είναι εμφανή τα σημάδια του χρόνου.

Που κάνουμε botox

Το ΒΟΤΟΧ δεν μπορεί να διορθώσει οποιαδήποτε ρυτίδα αλλά χρησιμοποιείται μόνο σε ρυτίδες έκφρασης που οφείλονται σε μη λειτουργικούς μύες.

Οι κλασσικές εφαρμογές του ΒΟΤΟΧ, που εφαρμόζει ο πλαστικός χειρουργός για αισθητικούς λόγους, είναι σε:

  • μέτωπο,
  • μεσόφρυο
  • πόδι χήνας, δηλαδή στην πλαϊνή έξω περιοχή των ματιών

Τα τελευταία χρόνια οι έμπειροι πλαστικοί χειρουργοί κάνουν την εφαρμογή αυτή και σε άλλες ρυτίδες. Βέβαια, στις περιπτώσεις αυτές χρειάζεται πολύ εξειδικευμένη γνώση από τον ιατρό και πολύ μεγάλη πείρα.

Οι περιπτώσεις αυτές είναι:

  • η γραμμή της γνάθου (Nefertiti neck),
  • το πλάι της μύτης (bunny lines),
  • οι ρυτίδες που ξεκινούν από τη γωνία του στόματος & κατευθύνονται προς τα κάτω,
  • η οριζόντια ρυτίδα στο πηγούνι
  • οι ρυτίδες στον λαιμό

Γιατί όμως κανείς να επιλέξει τo Βotox για την καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης;

Πλεονεκτήματα Του Botox

Ελάχιστες έως Μηδενικές Παρενέργειες Και Κίνδυνοι:

Η σωστή χορήγηση του Botox διασφαλίζει την τοπική δράση του, με απλά λόγια, δεν εξαπλώνεται σε άλλα μέρη του σώματος. Αυτό το καθιστά σημαντικά ασφαλές – με λιγότερους κινδύνους για την υγεία σε σύγκριση με άλλες – χειρουργικές – επεμβάσεις. Ωστόσο, όπως κάθε άλλη ιατρική θεραπεία, οι όποιες – περιορισμένες – παρενέργειες του Botox, είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους ήπιες και υποχωρούν σε λίγες μέρες.

Λιγότερο Επεμβατική:

Το Botox ή αλλιώς βοτουλινική τοξίνη, γίνεται αποκλειστικά με ενέσεις με λεπτή βελόνα. Δεν υπάρχει λοιπόν χειρουργείο όπως για παράδειγμα το χειρουργικό λίφτινγκ, ενώ τα  αποτελέσματα είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Η περίοδος αποκατάστασης είναι πρακτικά μηδενική και επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στην κανονική σας ζωή.

Γρήγορη Διαδικασία:

Δεν έχετε χρόνο, είστε ένα πολυάσχολο άτομο; Η θεραπεία Botox είναι ιδανική για εσάς. Η όλη διαδικασία συνήθως δεν διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά, γεγονός που την καθιστά ιδανική επιλογή για όσους έχουν βεβαρυμμένο πρόγραμμα.

Γρήγορα Αποτελέσματα:

Οι ρυτίδες εξαφανίζονται σε ελάχιστες μέρες. Διαφέροντας από άτομο σε άτομο, τα μέγιστα αποτελέσματα είναι συνήθως ορατά μέσα σε 2-3 ημέρες έως μία εβδομάδα μετά την θεραπεία.

Οικονομικός:

Οι θεραπείες Botox είναι μία από τις πιο προσιτές αισθητικές επεμβάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Ιατρικές Χρήσεις:

Το Botox δεν είναι μόνον αισθητική επέμβαση. Χρησιμοποιείται ευρύτατα και για ιατρικές χρήσεις. Μερικές μόνον από τις θεραπείες που μπορεί να βοηθήσει το Botox, είναι οι χρόνιες ημικρανίες, η υπερβολική εφίδρωση και μείωση των ουλών ακμής.

Share This

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Like

Κλείστε ραντεβού

Όνομα