Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού

Πανάδες, κηλίδες, δυσχρωμίες

Στη σύγχρονη εποχή, η θεραπεία των πανάδων, των κηλίδων και των δυσχρωμιών αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά. Υπάρχει μία πληθώρα μεθόδων που χρησιμοποιούνται είτε η καθεμία ξεχωριστά είτε συνδυαστικά.

Στη New Age η ομάδα των επιστημόνων μας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς και τις ανάγκες της δική σας επιδερμίδας.

Μέθοδοι που χρησιμοποιούνται:​

Αρχικά, το Fractional Laser έχει τη δυνατότητα να σβήνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και να ξανακάνει το δέρμα πιο νεανικό, καθώς παράλληλα διαθέτει και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Κατά δεύτερον, η θεραπεία Microneedling δρα αποτελεσματικά καθώς βελτιώνει ορατά τη σφριγηλότητα και την υφή του δέρματος. Το Microneedling περιγράφεται ως η διαδικασία δημιουργίας μικροσκοπικών διατρήσεων στο δέρμα μέσω ειδικής συσκευής με σκοπό τη διέγερση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου. Μετά τη θεραπεία με Microneedling, το δέρμα αποκτά εμφανώς πιο λεία και πιο λαμπερή όψη. 

Στη συνέχεια, η νέα γενιά peeling, το nanopeeling, αν και μικροσκοπικό υπόσχεται να κάνει θαύματα, καθώς έχει την ιδιότητα να εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος καταπολεμώντας δυσχρωμίες, κηλίδες, αλλά και ρυτίδες έκφρασης.

Φωτοθεραπεία

 Στην καταπολέμηση πανάδων, κηλίδων και δυσχρωμιών, η Φωτοθεραπεία προσώπου υπόσχεται ανανέωση του δέρματος και ανανέωση των κυττάρων του. Σημαντικό πλεονέκτημα της Φωτοθεραπείας είναι ότι είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες δηλαδή μπορεί να εφαρμοστεί από την εφηβική ηλικία.

Ενδεικτικές περιπτώσεις ασθενών

Οι περιπτώσεις που παρουσιάζονται είναι πραγματικά περιστατικά και όχι “γενικές” φωτογραφίες της δουλειάς του ιατρού.

Πληροφορίες

Περίπου 20-30 λεπτά.

Χρησιμοποιείται αναισθητική κρέμα μισή έως μία ώρα πρίν την θεραπεία.

Δεν απαιτείται. Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο.

Ερυθρότητα και οίδημα στην περιοχή που εφαρμόζεται το Laser ή το microneedling για 2-3 ημέρες.

Ορατά σε διάστημα περίπου 7 με 10 ημέρες. Μπορεί να χρειαστούν επαναληπτικές συνεδρίες.

Like

Κλείστε ραντεβού

Όνομα