Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού

Οι πιο δημοφιλείς Θεραπείες Αισθητικής Προσώπου

Οι θεραπείες αισθητικής προσώπου πραγματοποιούνται επειδή θέλουμε να φαινόμαστε νέοι, λαμπεροί και υγιείς έχοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Στη σημερινή εποχή υπάρχουν όλες οι πλέον σύγχρονες θεραπείες αισθητικής προσώπου με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς. Ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, υπάρχει η κατάλληλη θεραπεία για τον καθένα.

Οι πιο δημοφιλείς θεραπείες αισθητικής προσώπου είναι οι εξής:

Botox

Το Botox αποτελεί μία μη χειρουργική αισθητική θεραπεία προσώπου αρκετά διαδεδομένη για την καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης. Το μπότοξ, το οποίο είναι ένα είδος πρωτεΐνης εκχύεται στις περιοχές που υπάρχουν ρυτίδες με αποτέλεσμα τη μείωση της σύσπασης των μυών. Η θεραπεία με τη χρήση botox γίνεται με τοπική αναισθησία και μπορεί να εφαρμοστεί στην περιοχή ανάμεσα στα φρύδια και γύρω από τα μάτια, καθώς και περιστοματικά και στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Για βέλτιστα αποτελέσματα, το Botox χρειάζεται να επαναλαμβάνεται κάθε εξάμηνο.

Υαλουρονικό-Fillers

Το υαλουρονικό ή filler ρυτίδων αποκαθιστά το φυσικό υαλουρονικό που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα αλλά με την πάροδο των ετών (γήρας) μειώνεται. Με την ενίσχυση σε υαλουρονικό οξύ, επαναφέρεται η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα του δέρματος. Η επιδερμίδα γίνεται πιο νεανική και λαμπερή και οι ρυτίδες έκφρασης μειώνονται αισθητά. Η θεραπεία με υαλουρονικό αποτελεί μία ασφαλή μη επεμβατική θεραπεία προσώπου που ανάλογα με το είδος της επιδερμίδας και του τρόπου ζωής, έχει διάρκεια από 12 έως 18 μήνες. Το filler ρυτίδων πραγματοποιείται γρήγορα και ανώδυνα με τοπική αναισθησία.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Η Αυτόλογη Mεσοθεραπεία (PRP Platelet Rich Plasma) ή «φυσικό λίφτινγκ» όπως την αποκαλούν, έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια καθώς θεωρείται μία επαναστατική αντιγηραντική μέθοδος αισθητικής θεραπείας προσώπου και λαιμού. Στη θεραπεία αυτή, χρησιμοποιείται αυτόλογο πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, το οποίο εισάγεται στις περιοχές που χρήζουν διόρθωση ρυτίδων απελευθερώνοντας αυξητικούς παράγοντες, οι οποίοι πολλαπλασιάζονται δημιουργώντας βλαστοκύτταρα που οδηγούν στην αναγέννηση των ιστών. Η διάρκεια ζωής της αυτόλογης μεσοθεραπείας μπορεί να φτάσει έως και 12 μήνες.

Share This

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Like

Κλείστε ραντεβού

Όνομα