Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού

Mini FaceLift

Η ρυτιδοπλαστική δηλαδή, είναι η πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση των ρυτίδων προσώπου και τη χαλάρωση που προκαλείται από τη γήρανση. 

Η επέμβαση

Η επέμβαση ποικίλει από το ελάχιστα επεμβατικό mini face lift μέχρι την πιο εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση. Στη πρώτη περίπτωση με μια μικρή τομή μπροστά από το αυτί, αφαιρείται το πλεονάζον δέρμα, σφίγγουν οι υποκείμενοι χαλαροί ιστοί και μυς με ράμματα και στο τέλος ανακατανέμεται το δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό. Μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και δεν χρειάζεται νοσηλεία. Διορθώνεται έτσι το οβάλ του προσώπου, οι γραμμές «πικρίας» γύρω από το στόμα, βελτιώνονται οι ρινοπαρειακές αύλακες και διορθώνεται το διπλοσάγονο. Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι υποβάλλονται σε επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις face lift και είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα τους.

Το Mini FaceLift αφορά:

Διόρθωση οβάλ προσώπου

Γραμμές «πικρίας» γύρω από το στόμα

Βελτίωση των ρινοπαρειακών αυλακών

Διώρθωση του διπλοσάγονου

Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι υποβάλλονται σε επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις face lift και είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα τους.

Ενδεικτικές περιπτώσεις ασθενών

Οι περιπτώσεις που παρουσιάζονται είναι πραγματικά περιστατικά και όχι “γενικές” φωτογραφίες της δουλειάς του ιατρού.

Πληροφορίες

H επέμβαση διαρκεί περίπου 2 με 2 1/2 ώρες και όταν συνδυάζεται με βλεφαροπλαστική περίπου 3 με 3 1/2 ώρες.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και ελαφριά ενδοφλέβιο αναλγησία
(μέθη). Όταν ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί να υποβληθεί και σε πιο εκτεταμένη διόρθωση στο
πρόσωπο (π.χ μετωπιαίο lifting, συνδυασμός άνω και κάτω βλεφαροπλάστικής με λιποαναρρόφηση κάτω από το σαγόνι ή λιποαναρρόφηση στο πρόσωπο, πιο εκτεταμένη ανόρθωση στο τράχηλο με αποκατάσταση της διάστασης στους μυς της μέσης γραμμής του τραχήλου κλπ ) τότε μπορεί να επιλεγεί με απόλυτη ασφάλεια και η γενική αναισθησία.

Δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο. Σε καθε περίπτωση ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει να παραμείνει στην κλινική από λίγες ώρες μετά την επέμβαση μέχρι και να παραμείνει ένα βράδυ.

Οι συνήθεις μετεγχειρητικές επιπλοκές που αναφέρονται σε όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις
αν και σπάνιες πρέπει να αναφερθούν όπως είναι: μετεγχειρητική αιμορραγία ή συλλογή
αίματος κάτω από το δέρμα (αιμάτωμα), επιμόλυνση τραύματος, διάσπαση σε ένα σημείο της μετεγχειρητικής τομής ή υπερτροφία της μετεγχειρητικής τομής. Όλες οι πιθανές
μετεγχειρητικές επιπλοκες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με φαρμακευτική αγωγή
καθαρισμό με αντισηπτικό υγρό στο τραύμα ή ακόμη πιο σπάνια με επανεπέμβαση.

Το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι ορατό άμεσα μετεγχειρητικά και με την υποχώρηση του οιδήματος (πρήξιμο) το πρώτο 10ημερο έχουμε μια σαφή εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα. Οι πιθανές εκχυμώσεις (μελανιές) είναι πολύ κοντα στο αυτί και κρύβονται με τα μαλλιά και σταδιακά σε 10-15 ημέρες εξαφανίζονται. Δεν χρειάζεται παραμονή στο σπίτι παρά μόνο για τις 2 πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση.

Like

Κλείστε ραντεβού

Όνομα