Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού

Λιποαναρρόφηση / Λιπογλυπτική

Mία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής που ικανοποιεί την γυναικεία επιθυμία για να ενισχύσει, να ανακτήσει ή να αποκαταστήσει την ισορροπία στη σιλουέτα της.

Η λιποαναρρόφηση περιλαμβάνει την αφαίρεση, τη χρήση αρνητικής πίεσης, αναρρόφησης, και ειδικών ατραυματικών βελόνων (κάνουλες), για την απομάκρυνση των λιποκυτταρων η οποία συνοδεύεται και από μια σχετική σύσφιξη του δέρματος χάρη στην διέγερση των ινοβλαστών.

Πως γίνεται;

 

Η διαδικασία της λιποαναρρόφησης μπορεί να γίνει υπό γενική αναισθησία, μέθη και τοπική νάρκωση ή μόνο τοπική αναισθησία ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί λύση κατά της παχυσαρκίας. Στοχεύει στην σμίλευση και βελτίωση διαφόρων σημείων του σώματος.

Η Λιποαναρρόφηση / Λιπογλυπτική προορίζεται για:

Σμίλευση σιλουέτας

Τοπικα Παχάκια

Αφαίρεση περιττού λίπους

Η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί λύση κατά της παχυσαρκίας. Στοχεύει στην σμίλευση και βελτίωση διαφόρων σημείων του σώματος.

Ενδεικτικές περιπτώσεις ασθενών

Οι περιπτώσεις που παρουσιάζονται είναι πραγματικά περιστατικά και όχι “γενικές” φωτογραφίες της δουλειάς του ιατρού.

Πληροφορίες

Η διάρκεια της επέμβασης διαφέρει ανάλογα με το πόσες περιοχές λιποαναρροφούμε.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και ελαφριά ενδοφλέβιο αναλγησία (μέθη) ή μπορεί να γίνει με απόλυτη ασφάλεια και άνεση με γενική αναισθησία.

Δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο. Σε καθε περίπτωση ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει να παραμείνει στην κλινική από λίγες ώρες μετά την επέμβαση μέχρι και να παραμείνει ένα βράδυ.

Οι συνήθεις άμεσες μετεγχειρητικές επιπλοκές που αναφέρονται και σε όλες τις χειρουργικές επεμβάσεις αν και σπάνιες πρέπει να αναφερθούν όπως είναι: μετεγχειρητική αιμορραγία ή συλλογή αίματος κάτω από το δέρμα (αιμάτωμα) οπότε χρειάζεται να γίνει παροχέτευση του αιματώματος. Απώτερες μετεγχειρητικές επιπλοκές όπως είναι η ανωμαλίες στο δέρμα (π.χ λακκούβες), χαλάρωση ή παραμένουσα λιποδυστροφία συνήθως αντιμετωπίζονται συντηρητικά με λεμφικό μασάζ ή χρήση ραδιοσυχνότητας (RF) και σε περίπτωση που δεν υποχωρούν με επανεπέμβαση (πχ. αυτόλογη έγχυση λιίπους ή συμπληρωματική λιποαναρρόφηση).

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και με την χρήση του ειδικού μετεγχειρητικού κορσέ για 3-4 εβδομάδες προσπαθούμε να περιορίσουμε τα οιδήματα και να δώσουμε την καλλίτερη δυνατή φόρμα στο σώμα.

Like

Κλείστε ραντεβού

Όνομα