Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού

Ενέσιμη λιποδιάλυση

Η θεραπεία Ενέσιμης Λιποδιάλυσης τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο εφαρμόζεται για να αντιμετωπίσει το τοπικό πάχος.

Η ενέσιμη λιποδιάλυση μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος στην οποία υπάρχει εναπόθεση λίπους.

Που εφαρμόζεται;

  Τα σημεία που συνήθως συγκεντρώνεται περίσσιο λίπος στο σώμα είναι η περιοχή κάτω από τους γλουτούς, η εσωτερική και η εξωτερική πλευρά των μηρών, τα γόνατα, το στομάχι, η κοιλιά και τα πλαϊνά της μέσης, η περιοχή γύρω από τις μασχάλες που καλύπτει τα μπράτσα και μέρος της πλάτης, καθώς και η περιοχή των μαστών σε άνδρες που εμφανίζουν λιπομαστία.

Πως γίνεται:

Η ενέσιμη λιποδιάλυση γίνεται μέσω μίας λεπτής βελόνας απευθείας στον λιπώδη ιστό. Έως ότου να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα, οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται τακτικά. Σημαντικό, επίσης, είναι όταν εφαρμόζεται λιποδιάλυση, να αποφεύγονται όλες οι πηγές θερμότητας και ακτινοβολίας (πολύ ζεστό νερό στο ντους, υδρατμοί, σάουνα, χαμάμ, σεσουάρ, σολάριουμ, έκθεση στον ήλιο, ηλιοθεραπεία) και η έντονη σωματική άσκηση

Ενδεικτικές περιπτώσεις ασθενών

Οι περιπτώσεις που παρουσιάζονται είναι πραγματικά περιστατικά και όχι “γενικές” φωτογραφίες της δουλειάς του ιατρού.

Πληροφορίες

Περίπου 30 με 45 λεπτά

Το διάλυμα της λιποδιάλυσης περιέχει τοπικό αναισθητικό (xylocaine) καθώς επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναισθητική κρέμα στο πρόσωπο μισή έως μία ώρα πρίν την θεραπεία ούτως ώστε η θεραπεία να καταστεί ανώδυνη.

Δεν απαιτείται. Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο.

Μπορεί να δημιουργηθούν εκχυμώσεις στα σημεία που γίνονται οι ενέσεις και να υπάρξει οίδημα (πρήξιμο) στην περιοχή των ενέσεων για μερικές ημέρες.

Ορατά από την πρώτη συνεδρία και σε ένα διάστημα 15 έως 20 ημερών μετά την θεραπεία.

Like

Κλείστε ραντεβού

Όνομα