Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού

Αναδόμηση δέρματος προσώπου με νήματα

Η θεραπεία αναδόμησης προσώπου με νήματα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, που επέρχεται είτε λόγω ηλικίας είτε έπειτα από εγκυμοσύνη ή απότομη απώλεια βάρους. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του προσώπου κάθετα, οριζόντια και πλάγια. Τα νήματα νέας γενιάς είναι 100% βιοδιασπώμενα και ασφαλή και απορροφώνται έπειτα από μερικούς μήνες από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Αναδόμηση δέρματος προσώπου με νήματα

 Η διαδικασία τοποθέτησης των νημάτων πραγματοποιείται αφού εφαρμοστεί στο δέρμα αναισθητική κρέμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες για εύκολη εισαγωγή του νήματος στο επιθυμητό σημείο της περιοχής του προσώπου. Τα αποτελέσματα της αναδόμησης του δέρματος με νήματα ξεκινούν αμέσως και το τελικό αποτέλεσμα λαμβάνει χώρα περίπου στους 3 μήνες από τη θεραπεία, ενώ όσον αφορά τη διάρκεια του αποτελέσματος, φτάνει, συνήθως, έως 12 μήνες .

Ενδεικτικές περιπτώσεις ασθενών

Οι περιπτώσεις που παρουσιάζονται είναι πραγματικά περιστατικά και όχι “γενικές” φωτογραφίες της δουλειάς του ιατρού.

Πληροφορίες

Από μισή έως μία ώρα

Χρησιμοποιείται αναισθητική κρέμα μισή έως μία ώρα πρίν την θεραπεία με τα νήματα και στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούνται τα νήματα ανάρτησης (cog) γίνεται και τοπική αναισθησία σε κάποια σημεία στο πρόσωπο.

Δεν απαιτείται. Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο.

Σπάνια μικρές εκχυμώσεις, περιορισμένο οίδημα στο πρόσωπο, ενώ σε σημεία όπου το δέρμα παρουσιάζει μικρή πτύχωση εξομαλύνονται σε μερικές ημέρες.

Άμεση διόρθωση ρυτίδων και χαλάρωσης στο πρόσωπο.

Like

Κλείστε ραντεβού

Όνομα