Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού

Αλεξανδρίτης /Αποτρίχωση Laser

Η αποτρίχωση με Laser Αlexandrite αποτελεί την πιο διάσημη μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης καθώς θεωρείται πιο ασφαλής και πιο αποτελεσματική έναντι άλλων μεθόδων.

Πως λειτουργεί:

Η εφαρμογή Laser Αλεξανδρίτη επιτυγχάνει τη θερμική καταστροφή του θύλακα της τρίχας χωρίς να ερεθίζει το δέρμα που το περιβάλλει. 

Είναι μια ανώδυνη γρήγορη και απλή διαδικασία, χάρη στο μηχανισμό ψύξης.

Για την οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας προβλέπονται 8 έως 10 συνεδρίες κάθε 40 μέρες, για να καταστραφούν τα τριχοθυλάκια στη φάση της αναγέννησης.

Το Laser Αλεξανδρίτη:

Το σύστημα είναι της τελευταίας γενιάς Laser Αλεξανδρίτης Gentlelase Pro-U του κορυφαίου εργοστασίου στον κόσμο Candela που κυκλοφορεί στην αγορά με ενσωματωμένο και αυτοματοποιημένο μηχανισμό ψύξης.

Διαθέτει πολλά spot size για την μεγιστοποίηση του τελικού αποτελέσματος καθώς και για την ελαχιστοποίηση του χρόνου θεραπείας.

Διαθέτει μεγάλα ποσά ενέργειας για το ιδανικό και καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποτρίχωσης.

Διαθέτει όλες εκείνες τις μεταβλητές στην ενέργεια στη διάρκεια παλμού και στον τρόπο παράδοσης του μηχανισμού ψύξης που το καθιστούν ασφαλή για οποιοδήποτε φωτότυπο δέρματος και για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Ενδεικτικές περιπτώσεις ασθενών

Οι περιπτώσεις που παρουσιάζονται είναι πραγματικά περιστατικά και όχι “γενικές” φωτογραφίες της δουλειάς του ιατρού.

Πληροφορίες

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία αναλόγως όμως την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική και ο συνδυασμός μέθης.
Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία αναλόγως όμως την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική και ο συνδυασμός μέθης 2.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία αναλόγως όμως την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική και ο συνδυασμός μέθης 3.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία αναλόγως όμως την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική και ο συνδυασμός μέθης 4.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία αναλόγως όμως την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική και ο συνδυασμός μέθης 5.

Like

Κλείστε ραντεβού

Όνομα