Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού

Αισθητική Προσώπου

Κατά το λατινικό ρητό «Vultus est index animi.»
(Το πρόσωπο είναι ο δείκτης/ο καθρέφτης της ψυχής.)

Το πρόσωπο αντανακλά την ίδια την προσωπικότητά μας, δείχνει τη χαρά ή τη λύπη, αποκαλύπτει τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής μας και μαρτυρά το πέρασμα του χρόνου. Ποιος δεν αποζητά ένα πρόσωπο λαμπερό, καθαρό, νεανικό!

Στην New Age διαθέτουμε τις νεότερες θεραπείες αισθητικής προσώπου και είμαστε κοντά σας για να τονώσουμε τη φυσική ομορφιά αλλά και την αυτοπεποίθησή σας.

Η επιστημονική μας ομάδα είναι στη διάθεσή σας να απαντήσει κάθε ερώτημα σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις του προσώπου και να προτείνει την καλύτερη για εσάς σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Botox

To Βotox αποτελεί τη δημοφιλέστερη μη χειρουργική αισθητική αντιμετώπιση για την καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης. Το Botox ή αλλιώς βοτουλινική τοξίνη είναι ένα είδος πρωτεΐνης που δρα τοπικά μειώνοντας τη σύσπαση των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες. Το Botox χρησιμοποιείται συνηθέστερα στις ρυτίδες του μετώπου, στην περιοχή ανάμεσα στα φρύδια και στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Επίσης, η θεραπεία με Botox μπορεί να εφαρμοστεί περιστοματικά, στην περιοχή του λαιμού και στο ντεκολτέ. Αποτελεί μία ασφαλή και σύντομη διαδικασία που γίνεται με τοπική αναισθησία από εξειδικευμένο προσωπικό. Το Botox επαναφέρει τη νεανικότητα του δέρματος καθώς επίσης λειτουργεί και προληπτικά. Τα αποτελέσματα της θεραπείας του Botox αρχίζουν να φαίνονται μετά την 3η μέρα και διαρκούν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τον τρόπο ζωής συνήθως από 3 έως 6 μήνες.

Υαλουρονικό – Fillers

Το υαλουρονικό ή υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του ανθρώπινου σώματος και συμβάλλει στην αναδόμηση του δέρματος χαρίζοντας φρεσκάδα. Με το πέρασμα του χρόνου η φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέως μειώνεται, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ρυτίδων έκφρασης και όψης κουρασμένου και γερασμένου προσώπου. Η θεραπεία με υαλουρονικό, γνωστό και ως filler ρυτίδων, αποκαθιστά την υδάτινη ισορροπία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αναζωογονεί το δέρμα, προσφέροντας όγκο και διατηρεί το περίγραμμα του προσώπου. Η εφαρμογή του υαλουρονικού πραγματοποιείται με μία πολύ μικρή βελόνα, αφού προηγουμένως έχει εφαρμοστεί αναισθητική κρέμα στο δέρμα. Η θεραπεία με fillers υαλουρονικού διαρκεί συνήθως μεταξύ 12 και 18 μηνών.

Αναδόμηση δέρματος με νήματα

Η θεραπεία αναδόμησης προσώπου με νήματα χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, που επέρχεται είτε λόγω ηλικίας είτε έπειτα από εγκυμοσύνη ή απότομη απώλεια βάρους. Μπορούν να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του προσώπου κάθετα, οριζόντια και πλάγια. Τα νήματα νέας γενιάς είναι 100% βιοδιασπώμενα και ασφαλή και απορροφώνται έπειτα από μερικούς μήνες από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η διαδικασία τοποθέτησης των νημάτων πραγματοποιείται αφού εφαρμοστεί στο δέρμα αναισθητική κρέμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούνται ειδικές βελόνες για εύκολη εισαγωγή του νήματος στο επιθυμητό σημείο της περιοχής του προσώπου. Τα αποτελέσματα της αναδόμησης του δέρματος με νήματα ξεκινούν αμέσως και το τελικό αποτέλεσμα λαμβάνει χώρα περίπου στους 3 μήνες από τη θεραπεία, ενώ όσον αφορά τη διάρκεια του αποτελέσματος, φτάνει, συνήθως, έως 12 μήνες .

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Η Αυτόλογη Mεσοθεραπεία (PRP Platelet Rich Plasma) θεωρείται μία επαναστατική αντιγηραντική μέθοδος. Κατά τη θεραπεία αυτή, διαχωρίζεται το πλάσμα του αίματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια, δηλαδή χρησιμοποιούνται τα αιμοπετάλια του ίδιου του ατόμου που με τη σειρά τους απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες και ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα των ιστών οδηγώντας στην αναγέννηση τους. Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία γίνεται με τη χρήση λεπτής βελόνας στο δέρμα για την έγχυση του πλάσματος και θα μπορούσε να περιγραφεί συνοπτικά ως ένα φυσικό λίφτινγκ προσώπου. Μπορεί να διορθώσει τις ρυτίδες έκφρασης στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και προληπτικά ενάντια στο πέρασμα του χρόνου. Τα αποτελέσματα της αυτόλογης μεσοθεραπείας διαρκούν συνήθως από 6 έως 12 μήνες.

Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Η θεραπεία Ενέσιμης Λιποδιάλυσης εφαρμόζεται για να αντιμετωπιστεί το τοπικό πάχος. Στο πρόσωπο κατά κύριο λόγο ενδείκνυται για την υπογνάθιο χώρα, δηλαδή για την αντιμετώπιση του «διπλού σαγονιού». Η ενέσιμη λιποδιάλυση γίνεται μέσω μίας λεπτής βελόνας στο σημείο του λιπώδη ιστού. Για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα, οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται. Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, απαιτούνται συνήθως 4 με 8 συνεδρίες. Πολύ σημαντικό στην Ενέσιμη Λιποδιάλυση είναι η διατροφή και ο τρόπος ζωής, καθώς πέρα από την ίδια τη θεραπεία, χρειάζεται πρωτίστως η δίκη μας αποφασιστικότητα στο να διατηρήσουμε τις αλλαγές στο σώμα μας.

Πανάδες, κηλίδες, δυσχρωμίες

Στη σύγχρονη εποχή, η θεραπεία των πανάδων, των κηλίδων και των δυσχρωμιών αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά. Υπάρχει μία πληθώρα μεθόδων που χρησιμοποιούνται είτε η καθεμία ξεχωριστά είτε συνδυαστικά. Αρχικά, το Fractional Laser έχει τη δυνατότητα να σβήνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και να ξανακάνει το δέρμα πιο νεανικό, καθώς παράλληλα διαθέτει και αντιγηραντικές ιδιότητες. Κατά δεύτερον, η θεραπεία Microneedling δρα αποτελεσματικά καθώς βελτιώνει ορατά τη σφριγηλότητα και την υφή του δέρματος. Το Microneedling περιγράφεται ως η διαδικασία δημιουργίας μικροσκοπικών διατρήσεων στο δέρμα μέσω ειδικής συσκευής με σκοπό τη διέγερση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου. Μετά τη θεραπεία με Microneedling, το δέρμα αποκτά εμφανώς πιο λεία και πιο λαμπερή όψη. Στη συνέχεια, η νέα γενιά peeling, το nanopeeling, αν και μικροσκοπικό υπόσχεται να κάνει θαύματα, καθώς έχει την ιδιότητα να εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος καταπολεμώντας δυσχρωμίες, κηλίδες, αλλά και ρυτίδες έκφρασης.
Στην καταπολέμηση πανάδων, κηλίδων και δυσχρωμιών, η Φωτοθεραπεία προσώπου υπόσχεται ανανέωση του δέρματος και ανανέωση των κυττάρων του. Σημαντικό πλεονέκτημα της Φωτοθεραπείας είναι ότι είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες δηλαδή μπορεί να εφαρμοστεί από την εφηβική ηλικία.
Στη New Age η ομάδα των επιστημόνων μας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς και τις ανάγκες της δική σας επιδερμίδας.

Βλεφαροπλαστική

Το δέρμα κάτω από τα μάτια τείνει να είναι πιο λεπτό και ευαίσθητο σε σχέση με του υπόλοιπου προσώπου, γι΄αυτό και τα σημάδια της γήρανσης είναι στα περισσότερα άτομα αναπόφευκτα. Τα προβλήματα αυτά, του άνω και κάτω βλεφάρου υπόσχεται να τα διορθώσει η βλεφαροπλαστική. Η βλεφαροπλαστική αποτελεί μία επεμβατική μέθοδο της πλαστικής χειρουργικής, η οποία γίνεται με τοπική ή γενική αναισθησία. Σχετικά με τη βλεφαροπλαστική του άνω βλεφάρου, αφαιρείται το περίσσειο δέρμα και λίπος και η τομή που γίνεται ταυτίζεται με την ίδια την πτυχή του βλεφάρου ώστε να μην είναι ορατή. Στη βλεφαροπλαστική του κάτω βλεφάρου, δηλαδή στην περιοχή που σχηματίζονται οι λεγόμενες σακούλες των ματιών, γίνεται μία τομή κάτω από την περιοχή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, το πλεονάζον δέρμα και λίπος αφαιρείται και ενισχύεται ο μυς. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η περιοχή συρράπτεται με πολύ λεπτά ράμματα και τοποθετούνται ειδικές ταινίες στα μάτια για καλύτερη και ταχύτερη επούλωση.

Ενδεικτικές περιπτώσεις ασθενών

Οι περιπτώσεις που παρουσιάζονται είναι πραγματικά περιστατικά και όχι “γενικές” φωτογραφίες της δουλειάς του ιατρού.

Ανόρθωση προσώπου & λαιμού

Η Ανόρθωση προσώπου & λαιμού (Facelift & Necklift) ή Ρυτιδοπλαστική αποτελεί μια επεμβατική αντιγηραντική μέθοδο που στοχεύει την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου από το πρόσωπο και το λαιμό. Η ρυτιδοπλαστική μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία και μέθη ή με γενική αναισθησία. Πραγματοποιείται με μικρές τομές στην περιοχή του προσώπου και συγκεκριμένα από το ύψος των κροτάφων κατά μήκος του αυτιού με σκοπό την ανάσπαση του δέρματος. Μόλις ολοκληρωθεί η επέμβαση, ο ασθενής παραμένει λίγες ώρες στο νοσοκομείο. Για τη συγκεκριμένη επέμβαση, απαιτείται παρακολούθηση στη μετεγχειρητική πορεία ούτως ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα οιδήματα και να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επιμόλυνση. Μετά από περίπου 2 εβδομάδες, το άτομο μπορεί να επανέλθει σταδιακά σε όλες τις δραστηριότητές του.

Ρινοπλαστική

Η Ρινοπλαστική αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Βελτιώνει αισθητά το σχήμα και την όψη της μύτης συμβάλλοντας σε καλύτερη αναπνοή, γι΄αυτό οι περισσότεροι συνδυάζουν τη ρινοπλαστική με τη διόρθωση του ρινικού διαφράγματος. Πολλές φορές η ρινοπλαστική γίνεται για να διορθώσει τις συνέπειες κάποιου ατυχήματος ή τραυματισμού στη μύτη, καθώς αποτελεί ένα προέχον και ευαίσθητο σημείο στο ανθρώπινο σώμα. Όποια και αν είναι η αιτία που κάποιο άτομο επιλέγει τη ρινοπλαστική, η επέμβαση λαμβάνει χώρα υπό γενική αναισθησία και η αποθεραπεία διαρκεί περίπου 2 εβδομάδες. Λόγω του οιδήματος που δημιουργείται από τη συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση, το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από περίπου 3 έως 6 μήνες.

Ενδεικτικές περιπτώσεις ασθενών

Οι περιπτώσεις που παρουσιάζονται είναι πραγματικά περιστατικά και όχι “γενικές” φωτογραφίες της δουλειάς του ιατρού.

Ωτοπλαστική

Η Ωτοπλαστική αποτελεί μία χειρουργική επέμβαση που λαμβάνει χώρα στην περιοχή των αυτιών και πραγματοποιείται κυρίως για αισθητικούς αλλά και για λειτουργικούς λόγους. Πεταχτά λοβία ή δυσαρμονία σχετικά στο μέγεθος και το σχήμα των πτερυγίων των αυτιών, ίσως και κάποιας μορφής ατροφία αποκαθίστανται χάρη στην ειδικότητα της πλαστικής χειρουργικής. Σημαντικός παράγοντας στην πραγματοποίηση της ωτοπλαστικής αποτελεί και ο ψυχολογικός, καθώς στις νεότερες ηλικίες, παιδιά με «πεταχτά» αυτιά δέχονται συνήθως εκφοβισμό –bullying- κυρίως από τους συνομηλίκους τους. Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι η επέμβαση ωτοπλαστικής μπορεί να γίνει από νεαρή ηλικία, καθώς τα πτερύγια των αυτιών αναπτύσσονται πολύ νωρίτερα από άλλα σημεία του ανθρώπινου σώματος. Η ωτοπλαστική μπορεί να γίνει είτε με τοπική είτε με γενική αναισθησία. Πραγματοποιούνται κυρίως τομές στο πίσω μέρος του αυτιού ώστε να μην είναι ορατές. Στη συνέχεια, γίνεται διόρθωση στο σχήμα του χόνδρου και τοποθετούνται ράμματα μόνιμα που δεν απορροφούνται από τον οργανισμό. Χρειάζεται πολλή προσοχή μετεγχειρητικά και αποφυγή από την έντονη δραστηριότητα.

Βαθύς Καθαρισμος Προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί μια ευρέως γνωστή και αποτελεσματική θεραπεία περιποίησης . Απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακες ομάδες και σε κάθε τυπο δέρματος .Στοχεύει στον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας εστιάζοντας στην αφαίρεση των μαυρων στίγματων και στην απομάκρυνση των ρυπών και των νεκρών κυττάρων. Η επιδερμίδα αναζωγινείται και δείχνει άμεσα πιο λεία, καθαρή και σφριγηλή.

Ενυδάτωση Προσώπου

Θεραπεία περιποίησης και βαθιάς ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Η βαθιά ενυδάτωση συμβάλλει ενεργά στην διέγερσή των κυττάρων του κολλαγόνου και λειτουργεί προληπτικά κατά τις αφυδάτωσης του δέρματος, της αποφυγής των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών καθώς και των δυσχρωμιών.

Μέσω της βαθιάς ενυδάτωσης το δέρμα  αποκτά ομοιόμορφη, ποιο αναζωογονημένη και λαμπερή όψη. Η εσωτερική και η εξωτερική ενυδάτωση συμβάλλουν ενεργά στην σωστή και απαραίτητη υγρασία του δέρματος.

Πληροφορίες

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία αναλόγως όμως την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική και ο συνδυασμός μέθης.
Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία αναλόγως όμως την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική και ο συνδυασμός μέθης 2.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία αναλόγως όμως την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική και ο συνδυασμός μέθης 3.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία αναλόγως όμως την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική και ο συνδυασμός μέθης 4.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία αναλόγως όμως την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική και ο συνδυασμός μέθης 5.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat vitae justo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Enim etiam accumsan, nisl, faucibus feugiat eu feugiat.

Self care is not a luxury.

It’s a necessity

Βρειτε μας
Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου 100 & Μαρίνου Αντύπα, Ηλιούπολη ΤΚ 163 42
Επικοινωνια
T. 210 99 33 229
email. info@newagemed.gr
Like

Κλείστε ραντεβού

Όνομα