Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού
Κλείστε ραντεβού

5 + 1 λόγοι για να κάνεις αποτρίχωση με Laser Alexandrite

Ασφαλής μέθοδος αποτρίχωσης


Η αποτρίχωση με Laser Alexandrite αποτελεί την πιο ασφαλή μέθοδο αποτρίχωσης, καθώς η δέσμη φωτός που αποδεσμεύεται για την εξάλειψη των τριχοθυλακίων είναι εντελώς ακίνδυνη, καθώς πραγματοποιείται θερμική καταστροφή μόνο του θύλακα της τρίχας διατηρώντας τους γύρω ιστούς υγιείς.


Ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης


Η μέθοδος αποτρίχωσης με Laser Alexandrite είναι ανώδυνη καθώς κάθε παλμός του Laser συνοδεύεται απο ψυκτικό υγρό που είναι ενσωματωμένο στην κεφαλή του, κάνοντας την συνεδρία ευχάριστη και ανώδυνη. Για ευαίσθητα δέρματα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπική αναισθητική κρέμα.

Οριστική λύση στην αντιμετώπιση της τριχοφυΐας


To Laser Alexandrite προσφέρει αποτελεσματική λύση στο θέμα της τριχοφυΐας για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος. Για να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνήθως συστήνουμε 8 με 10 συνεδρίες, κατα προτίμηση ανά 30 με 40 μέρες, ώστε να καταστρέφονται τα θυλάκια της τρίχας στην φάση της αναγέννησης.

Μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του έτους


Τα Laser τελευταίας γενιάς έχουν εξελιχθεί τόσο ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθούν για αποτρίχωση όλο το χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται η χρήση αντηλιακού για την υγεία του δέρματος όλο το χρόνο και ειδικότερα μετά από συνεδρία με Laser Alexandrite.

Τα αποτελέσμα είναι εμφανές από την 1η συνεδρία


Είναι γεγονός ότι τα αποτελεσμάτα με Laser Alexandrite γίνονται αμέσως ορατά, καθώς πολλά τριχοθυλάκια θα καταστραφούν ολοκληρωτικά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Στην πορεία των συνεδριών, η τριχοφυΐα θα μειώνεται όλο και περισσότερο.

Value for money μέθοδος αποτρίχωσης


Είναι αναμφισβήτητα η πιο οικονομική μέθοδος και μία επένδυση διά βίου η αποτρίχωση με Laser. Απαλλάσσει σε σύντομο χρονικό διάστημα οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, εξοικονομώντας και χρήματα αλλά και χρόνο.

Share This

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Like

Κλείστε ραντεβού

Όνομα